SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Naročilo stopi v veljavo z oddajo le tega s strani kupca prodajalcu, razen v primeru, če prodajalec kupca obvesti, da izbranega blaga ni na zalogi ali da zaradi tehtnih razlogov naročila ni mogoče sprejeti (neporavnane plačilne obveznosti, blokada računa, strokovna usposobljenost,...).

PREKLIC NAROČILA

Kupec lahko naročilo preklice v 24 urah od oddaje naročila.

CENE in STROŠKI

Cene izdelkov so v EUR in NE vključujejo DDV-ja, stroškov transporta in dobave, zavarovanja in montaže opreme.

Stroški transporta v višini 5,00 €* se obračunavajo pri naročilu in dobavi izdelkov v znesku do 70,00 €* (*brez DDV).

DOBAVNI ROKI

Dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi je do 10 delovnih dni. Ne velja za opremo in pohištvo.

Prodajalec si pridružuje pravico do dobave v celoti ali v delnih dobavah, vendar ne več kot v 30 delovnih dneh. V primeru zamude skrajnega roka dobave, ima kupec pravico do razveljavitve pogodbe, sklenjene z oddajo naročila.

REKLAMACIJE

Reklamacija se upošteva v 8 delovnih dneh z reklamacijskim zapisnikom, na katerem so navedeni vzroki vračala (skrite napake materiala, napačna dobava….). V primeru, da blago ne bo vrnjeno v originalni in nepoškodovani notranji in zunanji embalaži, reklamacije ne bomo upoštevali.

Prodajalec odgovarja za napake izdelkov in obveznosti v skladu z zakonom, vendar za škodo, nastalo z nepravilno uporabo ali posebnimi zahtevami uporabe materiala, ne odgovarja. Prodajalec hrani podatke o posameznih nakupih vsakega kupca. Le ta lahko do svojega posameznega nakupa dostopi le s pisno zahtevo. Vsi podatki so varovani v skladu z veljavnimi zakoni.

GARANCIJA

Garancijski pogoji izdelkov in opreme so razvidni iz garancijskega lista proizvajalca.

SPLOŠNO

Pridružujemo si pravice do spremembe cen in programa, do napak pri navajanju podatkov pri opisih proizvodov in navedbi cen v katalogu. Fotografije predstavljenih izdelkov so simbolične in lahko odstopajo od dejanskega videza izdelkov ali pakiranj.

Pridružujemo si pravico, da objavljeni izdelki niso vedno na zalogi.